Ударяв у груди і спину: на Чортківщині чоловік забив до смерті співмешканку

Мешканець Чортківського району бив дружину руками та ногами в груди і спину. Згодом знайшов її мертвою.

Жителю с. Свидова 1970 року народження оголосили підозру слідчі Чортківського відділу поліції згідно статті 121 ч. 2 ККУ – Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть.

25 січня повідомив чоловік сам повідомив у поліцію про загибель 42-річної співмешканки. Він уже відбував покарання за вбивство. У 2014 році звільнився з тюрми і саме тоді познайомився з загиблою.

Він розповів, що дружина зловживала алкоголем. Просив її припинити пити, але та ніяк не реагувала, тому час від часу боровся зі згубною звичкою дружини за допомогою сили.

Після чергового конфлікту та побоїв чоловік пішов поратися по господарству, а коли повернувся, то дружина була уже мертвою. За попередньою інформацією, того дня він бив її руками та ногами в груди і спину.

За словами начальника Чортківського відділу поліції Анатолія Мельника, скарг від жінки про насилля в сім’ї не було.

Згідно висновків судово-медичної експертизи стало відомо, що жінка померла через масивну крововтрату через розрив нирки. У скоєному чоловік зізнався. Йому оголосили підозру. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

 

Попередня стаття

На виїзді з ринку в Тернополі зіткнулись автобус та іномарка (Фото)

Наступна стаття

У лікарні помер водій, який потрапив у ДТП біля с. Почапинці

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.