На Кременеччині в ДТП загинула жінка, неповнолітня дівчина отримала травми

Вчора у Почаєві під колесами автомобіля загинула 53-річна жінка.

За попередньою інформацією, водій автомобіля “ЗАЗ” збила двох пішоходів, які знаходилися на проїжджій частині дороги за межами пішохідного переходу. Уникнути удару жінка не змогла. Каже, що помітила людей занадто пізно, оскільки її засліпило сонце. В результаті удару 53-річна жителька Почаєва померла на місці події. Ще одну перехожу – 15-річну дівчину, доправили до лікарні. У неї медики констатували струс та закриту черепно-мозкову травму.

Як повідомляє ГУНП в Тернопільській області, у водія відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Попередньо жінка твереза. Слідство триває.

 

Ліля Антоляк

Попередня стаття

Тернополянок запрошують поринути в епоху Коко Шанель на стилізованій вечірці

Наступна стаття

На Обʼїзній у Тернополі – майже одночасно стались дві ДТП. Рух транспорту заблокований (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.