Тернополянок запрошують поринути в епоху Коко Шанель на стилізованій вечірці

Вечірка в стилі «Сhanel» – у Тернополі. На вечір стилю, затишку та краси запрошують тернопільських панянок 16 лютого.

Ініціатором заходу є новостворена громадська організація «Жіноче коло».

Вас чекатиме елегантний фуршет, стилізована фото-зона, жива музика, показ моделей, пластична мініатюра, багато корисної інформації від наших спікерів та сюрпризи. Доповнить цей список приємна компанія, море позитиву та усмішок! – повідомляють засновниці ГО «Жіноче коло».
На вечірку запрошені фахівці. Стиліст релукер Ольга Шегеда розповість, як адаптувати незрівняний стиль Коко в сучасних реаліях. Тетяна Кошильовська та Дмитро Татарінов перенесуть учаснків заходу в епоху Шанель за допомогою театралізованої постановки студії «Третій дзвінок». Яскраві світлини для гостей зробить професійний фотограф.

Дрес-код – улюблені кольори Коко Шанель – білий і чорний.
Кількість місць обмежена, тому радимо вже зараз бронювати свій квиток, щоб не пропустити грандіозну вечірку 2020 року, – повідомляють організаторки.
Вартість участі – 500 грн.
Карткові реквізити 5169 3305 2100 6186 Овчарук Лариса.
Під час оплати варто обовʼязково вказати «за майстер-клас, прізвище та імʼя».
Деталі за номером: 0 (67) 354 40 99

Подія відбудеться о 17:00 в ресторанному комплексі «Pallada» (С. Будного, 1).

Фото: Pink

Попередня стаття

У селі Дичків на Тернопільщині помітили вовчі сліди

Наступна стаття

На Кременеччині в ДТП загинула жінка, неповнолітня дівчина отримала травми

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.