На Тернопільщині поліцейський збив двох пішоходів. Чоловік загинув

Одна людина загинула, іншу з травмами доправили до лікарні – такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди на Кременеччині.
Учора, близько 19:10 під колесами автомобіля Mercedes в селі Великі Млинівці опинилась сімейна пара, яка йшла узбіччям. За кермом іномарки перебував вільнонайманий працівник Кременецького відділу поліції – провідний інспектор сектору логістики.
У результаті наїзду чоловік 1971 року народження помер до приїзду бригади швидкої, жінку госпіталізували з травмами середньої тяжкості.
Кермувальника освідчили на стан алкогольного сп’яніння. Його затримали згідно статті 208 КПК.
На місці аварії працювала слідчо-оперативна група.

Автопригода внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

 

Попередня стаття

«Хай би грала, їздять всі сумні», – тернополяни про заборону музики в громадському транспорті (Відео)

Наступна стаття

“Тепло сердець”. Учні школи № 3 діляться добром з тернополянами (Наживо)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.