Тернопільські пенсіонери вже святкують День міста (Відео)

Екскурсія Тернопільським озером. 60 пенсіонерів, яких об’єднує міський територіальний центр, вирішили по-справжньому відчути літо. Сьогодні вони зібрались дружньою компанією і разом катались на борту теплоходу «Капітан Парій» .

Дехто з них на подібній прогулянці вперше. А хтось пригадує, що дозволяв собі такі розваги  ще замолоду. Відтак їм особливо приємно знову відчути забуті емоції .

– Сьогодні нам надали теплохід для проведення екскурсії. Кататимуться люди пенсійного віку, які обслуговуються у відділенні денного перебування Тернопільського міського територіального центру,-  розповідає завідувач відділенням Ірина Семенишин. – Відвідати цей захід зголосились понад півсотні людей. І ще дуже добре. Завдання нашого центру – соціальна адаптація пенсіонерів до сучасного життя. І хочу відмітити, що така прогулянка якраз і дозволить людям похилого віку відчути, що вони живуть активно.

Попередня стаття

Андрій Костюк

Наступна стаття

Реклама

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.