Олександр Богомол: «Незалежність потрібно виборювати» (Відео)

Начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол переконаний – незалежність українцям дається не легко. Радить кожному жителю краю докладати зусиль задля розвитку міцної і сильної держави. Зазначає: загальний добробут починається з особистісного, тож закликає тернополян бути свідомими.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди 26 річниці Незалежності України та Дня міста очільник тернопільської поліції поділився з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті  “Моє місто”.

– Від себе особисто, а також від всіх поліцейських Національної поліції в Тернопільській області вітаю жителів Тернопільської області з Днем Незалежності України. Цей день повинен стати вирішальним для всіх, так як останні роки ми побачили те, що незалежність треба виборювати. І, на жаль, незалежність не завжди  виборюється словами і гаслами, але й кров’ю і потом тих людей, які поклали своє життя  на Сході України, а також під час боротьби з злочинністю в захисті наших кордонів, – зазначив Олександр Богомол.

Попередня стаття

Ігор Василів

Наступна стаття

Олександр Остапчук: «Цінуймо, що живемо в мирному місті» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.