У День Незалежності на заставці МЗС в соцмережах з’явилось відео з Тернопільщини


Відео, яке зняли на Тернопільщині в рамках акції «Селфі з прапором», стало заставкою сторінки МЗС у Фейсбуці, – передає УНІАН.

За умовами акції, у День Державного Прапора 23 серпня найбільш захоплюючі світлини, зроблені учасниками флешмобу, були оприлюднені на всіх сторінках соцмереж МЗС. Обіцялося, що фото переможець стане обкладинкою акаунтів МЗС у соціальних мережах до кінця літа. При цьому організатори конкурсі вирішили, що перемогу отримало відео, яке зараз і розміщене на заставці офіційної сторінки МЗС.

«Особливу увагу і подяку ми хочемо висловити активній Тернопільщині, за свою ініціативність, креативність та бажання йти на зустріч до перемоги! Адже саме з тернопільської області ми отримали найбільше #СелфізПрапором і тому ми створили невеличку фотопідбірку, щоб не тільки ви, але і весь світ познайомився з мальовничим Тернопільським краєм. Дякуємо і чекаємо від вас нових перемог!», – йдеться в повідомленні на сторінці МЗС у Фейсбуці.

Попередня стаття

Олег Мосійчук: «Тернопіль притягує» (Відео)

Наступна стаття

Сергій Притула

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.