Ольга Савуляк: «Тут я вдома» (Відео)

Все пізнається в порівнянні – вважає тернопільська телеведуча Ольга Савуляк. – Ми захоплюємось закордонною архітектурою, краєвидами і досягненнями, і не завжди усвідомлюємо, що все найкраще і найцінніше – поряд.

Своїми роздумами та сподіваннями з нагоди Дня міста Ольга Савуляк поділилася з Першим інтернет-телебаченням Тернопільщини «МедіаТОР» у проекті «Моє місто».

– Я люблю Європу за неймовірну архітектуру, неземні краєвиди, масштаби і грандіозність, емоції від мандрівок, досвід та ідеї, які переймаємо. І може Ейфелева вежа і вища за Кутківецьку телевізійну, Женевське озеро глибше, аніж Тернопільський став, а Паризька «Гранд Опера» більша, ніж наш драматичний театр, але моє місто – те, яким я живу і дихаю, куди хочу повертатись. Бо там я в гостях. Тут я вдома. Люблю тебе, мій Тернопіль, – ділиться телеведуча.

Попередня стаття

Cім’я Поповичів: «Тернопіль – місто з душею» (Відео)

Наступна стаття

Оксана Бачинська: «У тернополянок неперевершений смак» (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.