У Тернополі встановили унікальний рекорд (Відео)

До Дня Міста у Тернополі встановили унікальний рекорд. 54-річний спортсмен з Хоросткова за хвилину віджався на цвяхах 50 разів. Опорою для цього слугували лише 5 металевих стержнів.

Торік Василь Шевчук вже встановив подібний рекорд. Тоді віджався від підлоги на пальцях 63 рази за хвилину. За це потрапив до української книги рекордів. На досягнутому не зупинився, адже за рік навчився краще володіти тілом.

«Я побачив по телевізору, як чоловік віджимається на пляшках. Спробував – для мене це завдання виявилося надто легким. Наступним кроком були цвяхи. За рік навчився контролювати своє тіло і сьогодні буду віджиматися лише на 5 цвяхах», – розповідає Василь Шевчук.

Рекорд увійшов до «Книги рекордів Тернополя». Це вже четвертий запис у книзі. Проте в планах цьогоріч як мінімум двадцять подібних заходів.

Попередня стаття

У Тернополі запустили фонтан завдовжки понад 100 метрів

Наступна стаття

Андрій Артимович: «Тернопіль – місто здорових та щасливих сімей»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.