Завдяки зусиллям батьків, держави і мерії тернопільські школи готові до навчального року (Відео)

Майже 700 мільйонів гривень цьогоріч виділили з міського і державного бюджетів на фінансування шкіл. До благоустрою долучались і батьки. Сьогодні школи готові приймати учнів, – про це заявила начальник управління освіти і науки Тернопільської міськради Ольга Похиляк під час педагогічної конференції.

  • Всі освітні заклади Тернополя готові до початку навчального року. З бюджету, по мірі можливості, виділялися кошти для кожної школи. Але навчальних закладів багато і ми не можемо стовідсотково задовольнити всі потреби. Загалом у 2016-2017 році на потреби освіти було виділено 699 тисяч. Половина цих коштів – з міського бюджету. Також навчальним закладам допомагають батьки школярів. Щодо підручників, то у порівнянні з минулим роком в нас набагато менше проблем. Школи забезпечені ними на 90%, – констатувала освітянка.

Щодо освітньої програми, то цьогоріч вона не зазнала суттєвих змін. Навчання традиційно розпочинається 1 вересня. Школярі матимуть тижневі канікули восени та два тижні відпочиватимуть взимку.

 

Попередня стаття

Оксана Бачинська: «У тернополянок неперевершений смак» (Відео)

Наступна стаття

«Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» – стартувало

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.