Стипендія у 15 років. Наймолодший студент Тернопільщини планує стати економістом

Цього року 15-річний Мирослав Корицький мав піти в 11 клас, але вже закінчив школу, склав ЗНО та вступив до вищого навчального закладу. Хлопець навчатиметься у Тернопільському національному економічному університеті на факультеті «Міжнародна економіка».

Мирослав Корицький в чотири роки заявив, що хоче стати школярем. Батьки віддали його у недільну школу. Учнем першого класу Мирослав став у п’ять з половиною років.

«Мій син – звичайна дитина зі своїми проблемами та захопленнями. Проте ми з дружиною ніколи не заважали йому. Завжди давали право вибору. Мирослав не мав особливих проблем навчаючись у школі. Починаючи з п’ятого класу ми навіть не слідкували за виконанням його домашніх завдань. Він зі всім справлявся самотужки», – розповідає батько хлопця Володимир Корицький.

Навчання в університеті Мирослав сприймає як черговий експеримент. Каже, якщо виникнуть проблеми, завжди встигне почати все заново.

«У житті я рівняюся на стового тата. Тому що це дуже комунікабельна людина. Я так само, як і він, хочу завжди рухатися вперед, розвиватися і пізнавати цей світ. Навчаючись у ТНЕУ прагну покращити свої знання німецької мови, вивчити міжнародну економіку та, можливо, продовжити навчання в Німеччині», – розповідає наймолодший студент Тернопільщини Мирослав Корицький.

Попередня стаття

Неподалік Тернопільщини зареєстровано спалах африканської чуми свиней

Наступна стаття

На проспекті Бандери – ДТП. Зіткнулися два мікроавтобуси (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.