Цьогоріч в області закрили 11 шкіл. Проте кількість учнів зросла (Відео)

– У 2017-2018-му роках в області працюватиме 769 шкіл, в їх складі  функціонуватиме 44 філії навчальних закладів. Минулого року учні Тернопільщини навчались у  821 школі. Проте, через малу кількість дітей 11 навчальних закладів довелося закрити, – розповіла начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома під час огляду шкіл Ланівецького району.

У цьому навчальному році в школах області навчатимуться 107 тисяч учнів, що на тисячу більше ніж минулого року. До першого класу підуть 11 тисяч діток. Майже 5 тисяч учнів стануть десятикласниками, тож у 2019-тому буде стільки ж випускників.

В середньому одну міську школу відвідуватиме близько 420 учнів, сільську – 73. Відповідно, у класах міських шкіл вчитимуться 23 учні, у класах сільських ЗОШ  -10.

Проблем з доїздом до сусідніх навчальних закладів, -каже Ольга Хома, в області немає.

 

Попередня стаття

Микола Лазарович

Наступна стаття

До середини жовтня у домівках тернополян не буде гарячої води (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.