Двох першокласників до школи повели військові комісари (Фото)

Двох першокласників, чиї батьки загинули захищаючи Україну на перший урок провели військові комісари. Дітки жителі міста Ланівці та села Джурин Чортківського району. Військові разом із матерями першокласників та їхньою ріднею розділили радісні миті свята першого дзвоника. Отрім того школярам допомогли і з необхідним шкільним приладдям.

– Районні військові комісари допомогли цим родинам збирати дітей до школи. За кошти, виділені Міністерством оборони, було закуплено канцелярське приладдя. Словом, усе що необхідно дитині аби вона почала навчатися. Також до цієї акції долучилися небайдужі громадяни області, які передали діткам шкільні рюкзаки, – зазначила майор Олена Величанська.

На урочистій частині Дня знань військові комісари вручили діткам подарунки та письмові вітання особисто від Міністра оборони України генерала армії України Степана Полторака, – повідомляє Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

 

 

 

Попередня стаття

Останній шлях Володимира Стаюри (Відео)

Наступна стаття

На «Петриківському» перехресті перекинувся бензовоз. Водій цистерни помер в кареті “швидкої” (Фото)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.