У понад сотні дітей Чортківського району ентеровірусна інфекція (Відео)


У Чортківскьому районі ентеровірусну інфекцію підхопили 117 дітей. Це жителі Чорткова та чотирьох ближніх сіл. Одинадцятеро осіб із середньою формою важкості захворювання госпіталізували. Чи є серед недужих хворі на коксакі – встановить експертиза.  Про це повідомили в Тернопільському лабораторному центрі Міністерства охорони здоров’я України.

Лікарі-епідеміологи кажуть, що ентеровірусна інфекція є небезпечною тим, що ускладнення захворювання можуть призвести до виникнення менінгіту. Щоб не підхопити вірус, медики радять часто мити руки, дотримуватися особистої гігієни, вживати лише кип’ячену або бутильовану воду, уникати контактів з хворими. Минулого року на Тернопільщині також фіксували спалах ентеровірусної інфекції – у Копичинцях.

Попередня стаття

Через коливання цін на газ подорожчало таксі (Відео)

Наступна стаття

Підземна кімната, яку виявили під Надставною церквою, може здивувати цінними знахідками (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.