Завтра тернополяни отримають перші соціальні картки (Відео)


8 вересня у відділенні Центру надання адміністративних послуг видадуть перші соціальні картки. Аби отримати їх, тернополяни ще 25 днів тому подали документи та заплатили 57 гривень. Частина городян документ отримають безкоштовно.

Про те, як оформити електронний квиток (соціальну картку тернополянина) розповіла завідувач ЦНАПу Леся Бобрівець:

– Подати документи для оформлення електронного квитка (соціальної картки тернополянина) можна у будь-який зручний для вас день. Для цього потрібно записатися у чергу та у визначений час прийти з відповідним пакетом документів.  Зокрема тернополяни повинні мати паспорт (з пропискою у Тернополі) та ідентифікаційний код. Пенсіонери до вищезгаданого переліку подають ще й пенсійне посвідчення. А особи, які офіційно працевлаштовані у нашому місті, але не прописані тут – копію трудової книжки, або довідку з податкової.

Виготовлення картки вартує 57 гривень, проте пільгові категорії отримують її безкоштовно.

Нагадаємо, саме соціальна картка допоможе здешевити проїзд у громадському траспорті, який зросте з 1 жовтня. Спочатку вартість збільшиться на гривню, а з нового року – на дві гривні.

Додамо, що оформити соціальні картки можна у Центрі надання адміністративних послуг, управлінні соціальної політики, ЖЕКах та ОСББ.

Попередня стаття

Власники іноземних автівок мітингували під стінами ОДА (Відео)

Наступна стаття

Школярі Тернопільщини навчатимуться 12 років (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.