Жителі Тернопільщини можуть втратити найдосвідченіших лікарів (Відео)


Найкращі лікарі можуть виїхати до Польщі, оскільки ця країна нещодавно скасувала додаткову атестацію для українських медиків. Поляки не лише не вимагаю знання їхньої мови, а й забезпечують належні умови роботи та високий заробіток.

«На рівні Міністерства охорони здоров’я уже відомо, що ми справді вже втрачаємо досить багато фахівців у сфері медицини. Від нас виїжджають висококваліфіковані кадри, а саме лікарі-анастезіологи, хірурги, операційні медсестри, які мають хороший досвід та вміють  якісно працювати. Якщо найближчим часом в Україні не приймуть медичної реформи і не підвищать медпрацівникам зарплат – ми можемо втратити наших найкращих спеціалістів», – каже начальник управління охорони здоров’я Тернопільської ОДА Володимир Богайчук.

Попередня стаття

У тернопільської школярки струс мозку через програш однокласника (Відео)

Наступна стаття

Тоня Брик

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.