Понад півсотні демобілізованих атовців шукають роботу

За 8 місяців цього року у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості зареєструвалися 146 демобілізованих атовців. З них мали статус безробітного і отримували виплати – 121 військовослужбовець.

З січня 28 бійців працевлаштовані за сприянням служби зайнятості, шестеро з них – з компенсацією  роботодавцю витрат у розмірі єдиного внеску. Одноразову допомогу для організації підприємницької діяльності отримав один учасник АТО і 14 – направлені на підвищення кваліфікації.

Станом на 1 вересня на обліку у центрі зайнятості перебувають 64 учасники АТО. З них – 44 військовослужбовці мають статус безробітних і 37 отримують відповідну допомогу. Значна частина демобілізованих військовослужбовців на даний час проходять реабілітацію, що унеможливлює прискорення їх працевлаштування. Повідомляє Тернопільський міськрайонний центр зайнятості.

Попередня стаття

Замість залізничної лікарні може з’явитися багатоповерхівка

Наступна стаття

Пацієнтів Шумської лікарні возитиме «швидка» з Франції (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.