Тернополяни у Польщі працюватимуть за новими правилами

Відповідно з директивою Європарламенту і Європейського Союзу, з 1 січня 2018 року Польща запроваджує нові правила працевлаштування іноземців. Зокрема, буде посилений контроль щодо сезонних робіт, а також короткотермінового працевлаштування на 6 місяців. З нового року діятимуть , так звані, сезонні дозволи, що максимально спрощують оформлення іноземців на роботу. Вони будуть видаватися на 9 місяців протягом року. В деяких випадках польські землероби в рамках цієї норми зможуть доручити роботу іншому іноземцю на 30 днів без оформлення наступного дозволу на виконання іншої роботи. До кінця поточного року діятиме перехідне правило. Воно передбачає, що ті громадяни, які в 2017 році працюють за короткотермінових запитах-замовленнях, зможуть їх використовувати і в 2018 році. З іншої сторони – діятиме жорстка регламентація заявок на короткотермінове працевлаштування терміном на 6 місяців. Згідно нових правил, іноземець зобов’язаний буде підтвердити початок роботи у конкретного підприємця. Також вводиться збір з роботодавця у сумі 30-ти злотих. Повідомляє Immigrant.today.

Попередня стаття

Біля ЦУМу внаслідок ДТП автомобіль вилетів на тротуар

Наступна стаття

Через ДТП у центрі Тернополя на дві години зупинився транспорт (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.