Легкоатлети Тернопільщини вибороли 9 нагород у міжнародних змаганнях у Польщі

У міжнародних змаганнях з легкої атлетики в місті Седльце у Польщі взяла участь збірна Зборівського району. До її складу увійшли вісім юних атлетів вікової категорії від 2002 року народження і молодші. Команда здобула дві золоті, дві срібні та одну бронзову медалі в особистих змаганнях, а в естафеті 4х100 м посіла друге місце.

Так, Уляна Рава перше місце посіла на дистанції 600 метрів, а на дистанції 1000 метрів ще одну золоту медаль виборола Андріана Антонюк. Бронзу у дистанції 600 метрів здобули Марія Мочук та Тетяна Лук’янської у дистанція 100 метрів. Третє місце, відтак, срібну нагороду отримав Святослав Наконечний на дистанції 1000 метрів. В естафеті 4х100 метрів команда дівчат у складі Лук’янська Тетяна, Антонюк Андріана, Тихоліз Христина та Рава Уляна була другою. Загалом, з міжнародних змагань з легкої атлетики в місті Седльце збірна Зборівщини, представляючи чести України, привезла 9 медалей. Повідомляє управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

 

Попередня стаття

Тернопільські рятувальники ліквідовуватимуть наслідки вибуху на Вінниччині

Наступна стаття

Через вибухи на Вінниччині тернополяни масово повертають залізничні квитки (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.