Довірлива тернополянка переслала аферисту 20 тисяч гривень

51-річна жителька Тернополя перерахувала на невідомий рахунок 20 тисяч гривень. Як пояснила постраждала, на одному із сайтів вона розмістила оголошення про здачу в оренду квартири. Близько обіду до неї зателефонував чоловік. Повідомив, що хоче зняти квартиру, а відтак має намір переказати передоплату. Жінка назвала йому банківські реквізити. Через якийсь час пролунав ще один дзвінок. Цього разу незнайомець представився працівником банку. Він повідомив, що картковий рахунок жінки заблоковано через збій систем, і аби вберегти кошти їх необхідно перевести на інший. Повіривши, потерпіла виконала усі вказівки. Як тільки вона завершила грошову операцію, аферист поклав слухавку. Жінка зрозуміла, що її обманули і звернулася до поліцейських. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

 

Попередня стаття

Вік не на заваді: найстаршому учаснику турніру з шахів – 86

Наступна стаття

На Тернопільщині поліція затримала «чорного археолога»

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.