У парку Національного відродження розпочали будівництво спортивного комплексу (Відео)


У парку Національного відродження почали зводити Соціально-спортивний центр «Вулична академія». Техніка заїхала на територію декілька днів тому. Наразі риють котлован під фундамент. Натомість проти забудови виступають громадські активісти.

Це парк, ніхто не має права його забудовувати. Спочатку хотіли спорудити готель, але люди не дали. Тепер кажуть, що будуватимуть спортивний комплекс. Але ж тоді повинні відпочивати тернополяни та гості міста. Для подібних забудов є окраїни, – зауважив  громадський активіст Богдан Кіндій.

Натомість ініціатори проекту, Фундація зірок світового футболу «Діти», кажуть, що мають всі документи на будівництво.

– Є вся проектно-кошторисна документація. Ми вже приступили до будівництва. У планах звести фундамент і перший поверх. Далі мають підключитися іноземні інвестори, які хочуть розвивати спорт на Тернопільщині. Спортивний комплекс здебільшого розрахований для занять футболом. Тут житимуть діти з інших областей. Завершити будівництво мали б у 2019 році. Але не знаю, чи встигнемо, – зауважив президент Фундації зірок світового футболу «Діти» Ярослав Несторович.

Нагадаємо, у 2014 році у парку намагалися спорудити «Екоготель» на 30 номерів,  із рестораном та місцями для паркування. Однак через протести громадських активістів – забудову зупинили.

Попередня стаття

Артистам, які гастролююють у Росії чи Криму, на Тернопільщину – зась.

Наступна стаття

П’яну тернополянку від самогубства врятував син

One Comment

    Avatar
  • Пе****ж. То буде чийсь маєток і всі то розуміють !!!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.