Сім’я з Тернопільщини потрапила в аварію на Рівненщині. У лікарні 4-річний хлопчик і його батьки

Близько п’ятої години ранку 15 жовтня на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Крилів Дубенського району зіткнулись «Audi A6» та «Citroën Berlingo». Внаслідок автопригоди сім’я із трьох жителів Тернопільщини потрапила до лікарні.

Поліцейські встановили, що 45-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Audi A6» виїжджав на трасу «Київ – Чоп» із другорядної дороги. При цьому чоловік не надав переваги в русі «Citroën Berlingo» під керуванням 41-річного мешканця Тернопільського району.

В результаті ДТП травм різних ступенів тяжкості зазнав водій «Citroën Berlingo», його 39-річна дружина та 4-річний син. Бригада швидкої медичної допомоги доправила родину постраждалих до Дубенської ЦРЛ – їх госпіталізували до травматології. Обидва водії здали кров на алкоголь. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Попередня стаття

На об’їзній Тернополя ДТП. Рух транспорту ускладнений (Фото)

Наступна стаття

Тернополяни приєднуються до Всеукраїнської акції на підтримку «Великої політичної реформи» (Наживо)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.