Тернополянам презентували свіжий випуск модного глянцю (Відео)

Проект Територія розвитку.

У Тернополі презентували ювілейний, 20-тий випуск глянцевого журналу «CITY LIFE». На обкладинці – моделі однойменної школи моделей – «CITY LIFE MODELS».

  – Серед наших моделей дівчатка та хлопці віком від 4 до 14 років. У нас діти навчаються розвивати свої таланти, не боятися сцени та публіки. Наша модельна школа досягнула того рівня, що її можна презентувати на обкладинці глянцевого журналу, а вихованців запрошувати на різнопланові фотосесії, – розповіла адміністратор модельної школи «CITY LIFE MODELS» Тетяна Шило.

Над випуском ювілейного номеру журналу працювали тривалий час. Результатом читачі – задоволені.

– Тема номеру – Єгипет. Адже прийшла осінь і всі ми задумуються  де б то відпочити. Відтак ми подаємо інформацію, як це можна зробити з користю і за мінімальні кошти, – каже шеф-редактор та співвласник глянцевого журналу «CITY LIFE» Мар’яна Балабан.

Також шеф-редактор видання привідкрила завісу наступної презентації журналу «CITY LIFE». На свято до Тернополя приїде відомий столичний гість Егор Грей, який дивувати читачів глянцевого видання.

 

 

Попередня стаття

Тепло у помешкання тернополян подадуть 23 жовтня

Наступна стаття

10-річний хлопчик загинув під колесами молоковозу

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.