Тоскана зашуміла вітрами, щоб тернополянка зняла кліп (Відео)


Середньовічне абатство неподалік Флоренції, омріяний сильний вітер замість притаманного Тоскані серпневого штилю під час зйомок, поєднання класики та електронної музики – унікальний дебютний кліп на пісню INVOCATION зняла в Італії наша землячка Мар’яна Боднар. До Тернополя співачка приїхала вперше за останні 8 років, аби презентувати відео та розповісти про свій новий однойменний італійсько-український проект.

  Пісня INVOCATION і відео, яке ми презентуємо – початок великого однойменного проекту класичного кроссоверу. Це поєднання класичної та електронної музики, новий напрямок, нові технології. Ми готуємо ще мультимедійну частину – Video Mapping. Це 3D-проекція, яка відтворюватиме рухи, – ділиться планами співачка.

Сингл INVOCATION розповідає про боротьбу людини із зовнішнім світом, її чистої душі з внутрішніми спокусами. Це поєднання вічної класики та сучасної електронної музики з елементами стародавньої мови Санскриту.

Музику і текст до пісні написав композитор та саунд-продюсер з Італії Boxedge (Alessandro Bemporad), над художнім оформленням і монтажем кліпу працювала італійська художниця PZ (Maddalena Grazzini), а режисером стала Алла Карналлі з Києва.

Довідка: З рідного міста відома в Україні та за її межами оперна співачка поїхала 16 років тому. Українська сопрано закінчила Києво-Могилянську Академію, працювала у Києві телевізійним журналістом та в Секретаріаті Президента. Проте продовжила здобувати музичну освіту у Римі та Відні. Виступала з соло-концертами, у сольних проектах та в оперних постановках в Італії, Австрії, Словаччині, Польщі, Німеччині, Мальті та Україні; здобула кілька нагород на конкурсах, гранти та стипендії. У 2015 р. була організатором та солістом проектів класичної та неокласичної музики “NightGravity” та “Flagro” в Ужгороді. У 2016-17 часто виступає на Мальті та в Італії з класичним оперним репертуаром у супроводі джаз-музикантів, експериментує з новими обробками, прочитаннями та інтерпретаціями відомих творів. У 2017 композитор із Флоренції BOXEDGE запросив її до нового неординарного проекту музичного кроссоверу.

 

Попередня стаття

Боєприпаси часів Другої Світової війни знешкодили на Тернопільщині

Наступна стаття

Чи готовий Кременець приймати іноземних туристів? (Опитування)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.