У Тернополі через прорив водопроводу демонтували ятку піцерії (Відео)


У жителів трьох будинків на вулиці Київській четверту добу немає води. Неподалік їхніх домівок тріснула  підземна труба. Відремонтувати її комунальники не можуть через ятку на цементній основі, яку власники називають літнім майданчиком. Аби дістатись до місця прориву, комунальники просили керівників піцерії прибрати тимчасовий об’єкт та ті не поспішали. Тож водоканалівцям довелось викликати муніципальну поліцію і розбирати так званий «літній майданчик».

– З 24 жовтня мешканці трьох будинків без водопостачання. Київська 7Д, 9, 11. Нашу роботу ускладнює мережа, яка йде на глибині 4 метри. А ще ці кіоски висять просто над головою. Це небезпечно, – каже начальник водопровідно-каналізаційних мереж КП «Тернопільводоканал» Ганна Загородна. – Зараз демонтують «літній майданчик»,  якщо його можна так назвати. До вечора 27 жовтня постараємось відновити водопостачання.

У водоканалі наголошують: уся водопровідна мережа, яка йде під фундаментами кіосків на вулицях Київська-Тарнавського – аварійна. Але щоб її замінити, потрібно демонтувати чи не всі торгові ятки, які є на ринку.

 

Попередня стаття

У Почаєві вчитель не пускає дитину-інваліда на уроки (Відео)

Наступна стаття

Майже дві сотні кущів коноплі виростив на городі житель Збаражчини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.