Тернопільський нардеп Олег Барна побив земляка?

Цими вихідними нароний депутат України Олег Барна побив чортківського підприємця Ігоря Мізероту, – пише інтернет видання Овід. Зробив це обранець на очах у сільських пастухів та рибалок. За медичною допомогою потерпілий звернувся у Чортківську районну комунальну лікарню. Після того, як медики зняли побої, пан Ігор написав заяву на кривдника в правоохоронні органи. Але чоловік боїться, що нардеп уникне законного покарання.

Причиною конфлікту, розповідає Ігор Мізерота, стала його господарська діяльність. У селі Слобідка Джуринська підприємець орендує місцевий став. Водоймою, скаржиться, зацікавився для власного використання нардеп. То ж коли пан Ігор понизив рівень води у ставі до нього приїхав Олег Барна і накинувся з кулаками. Підприємець запевняє – усі документи на оренду ставу у нього в нормі. Через засуху, каже, кілька років воду тут не спускав. А після осінніх дощів вирішив понизити рівень води.

Щодо завдання тілесних ушкоджень депутатом Верховної Ради Олегом Барною мешканцю Чорткова Тернопільської області Ігорю Мізероті поліція розпочала розслідування. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» розповів начальник місцевого відділу поліції Анатолій Мельник, – повідомляє сайт Новое время.

Глава районного відділення поліції Анатолій Мельник підтвердив, що Ігор Мізерота написав заяву на Барну. Правоохоронці відкрили справу.

“У лікарні показали довідку, де вказано, що у потерпілого закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та гематоми”, – сказав представник поліції.

Сам Олег Барна спростував факт побиття. За його версією, Мізерота незаконно володіє ставком, а самої бійки не було.

Попередня стаття

Бучачани приголомшені від перерахунку пенсій (Відео)

Наступна стаття

Чотири дні “Дружбою” по-іншому курсуватиме громадський транспорт

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.