Пенсіонери та жителі об’єднаних громад «затягують пояси». Підсумковий випуск (Ефір)


Підсумки прожитого тижня – у першому випуску новин телевізійної команди «МедіаТОР»:

– Емоції які не вщухають протягом останніх кількох тижнів. «Сподівання на поліпшення життя» у тернопільських пенсіонерів зникло.

– На Тернопільщині збільшилась кількість об’єднаних територіальних громад. Проте вже з Нового року ОТГ зіткнуться з фінансовими проблемами, які раніше вирішувала держава.

– Старовинну ікону викрадену на Львівщині днями знайшли у каплиці посеред поля в Бучацькому районі. Правоохоронці припускають, тут злочинці переховували образ, допоки шукали покупця.

– Задля повноцінного навчання особливої дівчинки майже два десятки тернопільських педагогів змінили звичну практику викладання. Вони вивчили шрифт Брайля та навчились пояснювати дотиками.

– Тиждень, у який особливо важлива молитва. У листопадові дні жителі Тернопільщини традиційно згадують померлих. Вважається, що перші дні місяця мають магічне значення, бо душі наших предків приходять в світ людей.

Попередня стаття

Чотири дні “Дружбою” по-іншому курсуватиме громадський транспорт

Наступна стаття

Три дні поспіль тернополяни вшановують душі померлих (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.