Тернополяни мають останній шанс розпорядитися 9 мільйонами бюджетних коштів

Тернополяни мають останній шанс проголосувати за Громадський бюджет. Голосування триватиме до 7 листопада. Цьогоріч на ідеї городян з міської казни виділили 9,4 млн грн. Проте подано 66 проектів на суму майже 40 млн  грн. Зокрема 32 малих  – на суму 7 588 810 грн, та 34 великих на суму 32 289 902 грн.

Чиновники нагадують, що проголосувати за проекти, що отримали позитивну оцінку і виставлені на голосування, можуть тернополяни віком від 16 років.
Зробити це можна на сайті https://pb.rada.te.ua та в Центрі надання адміністративних послуг у Тернополі (вул. Кн.Острозького,6), пред’явивши паспорт.

Кожен мешканець може віддати один голос за малий проект та один – за великий. Проекти, що набрали найбільшу кількість голосів, будуть реалізовані у 2018 році.
Підсумки голосування будуть відомі 9 листопада. Їх оголосять на засіданні  Номінаційного комітету громадського бюджету.

Попередня стаття

Тернополянин обчистив касу на очах у покупців (Відео)

Наступна стаття

Художник з Тернопільщини творить «живі» картини (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.