Водій, який збив трьох пішоходів у Білій, був тверезим (Відео)


7 листопада близько 19-ої години на пішохідному переході у Білій водій автомобіля Ford на збив трьох чоловік. За даними  поліцейських, керманич не обрав безпечної швидкості і не встиг пригальмувати, коли на пішохідному переході з’явилися люди. Винуватець стверджує, що не побачив пішоходів, бо його засліпило світло фар зустрічного автомобіля.

Аби місцеві мешканці не вчинили самосуд, водія відразу забрали правоохоронці.  Чи був кермувальник у стані  алкогольного чи наркотичного сп’яніння – перевіряли лікарі психо-неврологічного диспансеру. Там підтвердили, що чоловік тверезий.

Потерпілих забрала швидка. Двоє з них на момент приїзду бригади екстреної меддопомоги були без свідомості, зараз вони в реанімації.  У всіх постраждалих медики констатували відкриті черепно-мозкові травми, численні переломи, політравми, забої та інші тілесні ушкодження.

Слідчі кажуть, попри те, що пішохідний перехід освітлений, ДТП тут стаються часто. Тож просять учасників руху бути обережними, особливо у нічний час.

Попередня стаття

Нелегали з В’єтнаму переховувалися у готелі на Тернопільщині

Наступна стаття

Тернопільські бабусі розминають м’язи (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.