Тернопільські сироти проведуть свята в родинах

Фото з соцмереж

Фото з соцмереж

Акцію «Запроси дитину на свята у родину» організував на Тернопільщині обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт». Проявити любов та турботу до вихованців дитячих будинків  у період передріздвяних свят та канікул з 28-го грудня 2017-го до 12-го січня 2018-го років можуть усі сім’ї краю.

Зареєструватися можуть батьки, не страші 55 років. Зголоситися треба з 15-го листопада до 15-го грудня.

– Акція – традиційна. Сімей, які хочуть запросити на свята дітей позбавлених батьківського піклування, чимало. Хтось гостюватиме в області, а хтось навіть закордоном. Наразі, списки у дитячих будинках  формуються. Важливо те, що у них потрапляють діти-сироти, які самі захотіли побувати у родинах на свята, – повідомила журналістам інтернет-телебачення «МедіаТОР» координатор акції «Запроси дитину на свята у родину» благодійного фонду «Майбутнє сиріт» Ірина Вакалюк.

Допомогти дитині, яка проживає в інтернаті, відчути тепло, турботу та затишок можна, зареєструвавшись та заповнивши анкету за номером телефону –  097-55-30-820.

 

 

Попередня стаття

Тернопільський дитсадок «труїть» дітей димом

Наступна стаття

Вантажівки руйнують центр Теребовлі (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.