У Збаражі побились депутати, серед учасників конфлікту – нардеп

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

17 листопада до Збаразького відділення поліції надійшли одразу три заяви. Спочатку до правоохоронців звернувся депутат однієї із політичних фракцій. Він повідомив, що йому перешкоджають, коли той намагається дістатися робочого місця. Опісля,  звернення у поліцію написали й народний обранець Верховної Ради та депутат обласної ради про застосування до них фізичної сили.

Правоохоронці кажуть, непорозуміння виникло через те, що депутати міської ради намалагалися не допустити до сесійної зали свого колегу, мовляв, той зрадив інтереси фракції. На вході до приміщення перебували депутат Верховної Ради та депутат обласної ради. В момент, коли обранець міської ради проривався до зали, й стався конфлікт. За усіма зверненнями триває перевірка. Повідомляє ГУНП в Тернопільські області.

Попередня стаття

Не пропустила таксі і воно врізалось в бік. Нічне ДТП на Бандери (Відео)

Наступна стаття

Іноземці їдуть в Тернопіль за дешевою освітою, діабет молодшає, а водіїв чекають нові штрафи. Підсумки тижня (Ефір)

One Comment

    Avatar
  • … там, де тричі судимий “учитель русского язика” Напованець, там завжди є брехня, цинічні заяви, бійки…

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.