Депутат облради побив поліціянтку (Відео)


Повідомлення про порушення правил дорожнього руху надійшло патрульним поліцейським Тернополя 21 листопада о 16:50. На вулиці Замковій водій автомобіля Daewoo Lanos припаркував власне авто з порушенням правил дорожнього руху.

Як стало відомо, викликав правоохоронців депутат Тернопільської обласної ради. Проте до приїзду поліції, порушник покинув місце зупинки, а заявник безпідставно почав поводити себе агресивно та неадекватно.

Як каже командир роти патрульної поліції №4 Юрій Гоїк, чоловік на інвалідному візку не реагував на зауваження людей у формі, а потім напав на поліцейських.

Зірвав жетон та вихопив рацію. Патрульні намагалися заспокоїти дебошира. Чоловік пообіцяв вести себе адекватно. Проте, коли патрульні пустили його руки, він схопив дівчину-поліцейську за волосся, а після цього впав з інвалідного візка, потягнувши її за собою та пошкодивши мобільний телефон інспектора.

Поліцейські за меддопомогою звернулися до лікарні. У патрульного закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій нижньої щелепи. У дівчини-поліцейського закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин волосистих частин голови та струс.

Депутат відмовився давати будь-які свідчення, але при цьому не повернув відібраний у жінки-правоохоронця нагрудний знак.

Вирішується питання про внесення події до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 345 ККУ – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті – виправні роботи на строк до двох років або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. На місці події працює слідчо-оперативна група, – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області

Попередня стаття

На Дружбі мікроавтобус розтрощив рекламну вивіску

Наступна стаття

Погода до кінця тижня буде теплою та без істотних опадів

10 Comments

    Avatar
  • Ви поширюєте неправдиву інформацію, депутат нічого не порушував, а викликав поліцію до порушника, але поліцаї як завжди – ” я не поняв …” дивіться уважно відео і не перетворюйтесь у росповсюджувачів неправди. До речі, а ви звертались до депутата за коментарем ? 🙂

  • Avatar
  • Абсолютна, рафінована безпорадність “Нової поліції.” Не в змозі впоратися з одним буяном (на інвалідному візку!!!). То нащо такі поліцейцські за наші податки? Для селфі? Для понтів? Про яке затримання реальних злочинців взагалі може іти мова???

  • Avatar
  • Прочитав уважно автобіографію Олександра Башти. Така людина не може не викликати поваги. Я не тернопілянин. Забираю свої слова про безпорадність “поліції”. Мабудь шо мало наваляв тим “паліціянтам”. Модератору привіт

  • Avatar
  • Поліція не достатньо прав в нас має. В Америці давно б скрутили того інваліда. Руки розпускати, як мінімум до дівчини, як людини, а потім вже як працівника поліції. Хочеш руки розпускати – їдь на фронт.

  • Avatar
  • А що ви думаєте пластмасові марсіки коли буди даі то пан Олександр не був інвалідом ,але з даі не було конфліктів, бо вони мали повагу до людей а хто ви такі поліція попереджає про ожеледу, піпець поліція хто дав право розпускати руки до інваліда , а хто курвів набрав в пуліцію якщо вона не може захистити свою курячу голову, не говоряче про захист громадян ви привикли давити невинних своєю тупою масою бо злетілися як коршуни, а чому не виконали звернення громадянина , хто пояснить ваш тупмй юра гоік не знаю де його знайшли який з нього командир це тупіца він не розбирається в двох соснах

  • Avatar
  • Мудак….хай поїде в будь-яку країну Європи, покаже який він «крутий»

  • Avatar
  • Та мало Башта дав тим поліціянтам бо думають як вдягнули форму то вже все можна. По друге поліцейский вів себе нахабно і провукував конфлікт …тому що в таких ситуаціях на початку поліція має себе поводити спокійніше

  • Avatar
  • Те що цей депутат нічого не порушував не дає йому права “розпускати руки”. Певне, якби до нього застосували силу, усюди б писали про “свавілля” поліції.

  • Avatar
  • Справжніх буйних мало, тому й немає вожака…Сашко Башта є чистолюбним правдолюбом, і коли кого і втиснув, значить було за що, поліціянти довго йшли, і не треба прикриватися жіночою статтю…

  • Avatar
  • Подивіться уважно відео. Людина в авто, чимось схожа на неадекватного свободівця О.Башту на запитання поліцейського, що сталося, починає хамити, а на прохання заспокоїтися відповідає: я можу ще тобі і в морду дати. Людина звикла використовувати свою інвалідність для виправдовування хамської неадекватної поведінки. І замісь співчуття викликає почуття омерзіння. Але це новина для цієї партії. Досить згадати хлопців, які загинули під ВР від гранати, кинутою фанатом – свободівцем.

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.