Тернопільські військовослужбовці отримали сучасні медичні рюкзаки (Відео)


Проект Територія розвитку.

На плацу військової частини військовослужбовці вшановують своїх побратимів. 14 бійців Тернопільської окремої артилерійської бригади поклади своє життя захищаючи кордони України. Серед загиблих – водій батальйону охорони Володимир Єгоренко. Посмертний орден «За заслуги» отримує дружина.

Володимир Єгоренко загинув потрапивши під мінометний обстріл. Військові кажуть:  в таких випадках дуже важливо зуміти самостійно надати собі першу  медичну допомогу.

– Якщо боєць вмітиме сам собі надати допомогу, це збільшує шанс на виживання приблизно на 60%, – каже начальник медичного пункту Олег Зарудний.

Аби це було можливо бійцям Тернопільської окремої артилерійської бригади подарували 5 рятівних рюкзаків. Придбати такий інвентар допоміг Агрохолдинг Мрія. На це виділили 160 тисяч гривень.

– Агрохолдинг «Мрія» направляє з кожного гектару по 10 гривень на підтримку АТО. Це порядку 1 млн. 600 тисяч в рік. За останніх три роки компанія вже направила 5 млн. грн., – зауважує Генеральний директор Агрохолдингу «Мрія» Саймон Чернявський.

Цьгоріч  на потреби військових тернопільські підприємці витратили майже десять тисяч гривень.  Левову частку вклав  Агрохолдинг «Мрія». Тож керівництво краю вдячне за допомогу.

Також у Агрохолдингу переконані: підтримувати бійців потрібно не лише на передові, а й в тилу. Тому найближчим часом планують реконструювати в’їздні волота на полігон у селищі Біла.

Попередня стаття

Перед призначенням воєнкома Тернопільщини перевіряли на поліграфі (Відео)

Наступна стаття

Водії Тернопільщини отримають додаткові дозволи на автоперевезення територією Польщі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.