На Тернопільщині п’ятеро юнаків викрали восьмикласника

Хуліганство та незаконне позбавлення волі інкримінують слідчі Заліщицького відділення поліції п’ятьом жителям села Садки. Четверо із правопорушників –  школярі віком від 12 до 16 років. Деталей кримінального провадження слідчі не розголошують. Відомо, що п’ятеро хлопців вчинили хуліганські дії і незаконно позбавили волі восьмикласника. Мовляв,  через те, що постраждалий наче два роки не віддавав 15 гривень семикласникові.

Один зі зловмисників домовився з потерпілим зустрітися біля клубу. Там начебто захотів в туалет, а восьмикласника попросив почекати. Потім на іномарці під’їхали решту компанії. Школяра зв’язали, на голову натягнули поліетиленовий пакет і засунули в машину.

Зі слів потерпілого, його вивезли на окраїну села, нагадали про борг. Опісля, повідомили, що це був жарт і запитали, чи сильно він злякався. До села восьмикласника зловмисники відвезли у тій же ж машині.

Кримінальне провадження розпочали за частиною 2 статті 296 та частиною 2 статті 146 ККУ.  Вказана стаття передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від 4 до 5 років. Триває досудове розслідування. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

«Залишилося ще повітря приватизувати», – тернополяни проти приватної власності лісів (Відео)

Наступна стаття

Онлайн трансляція подій під час сесії міської ради 30 листопада м. Тернопіль

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.