Дороги Тернопільщини розчищали всю ніч, доїзди є до всіх сіл (Відео)


Тернопільщину засипає снігом. Синоптики прогнозують дощі зі снігом до кінця тижня. Відтак на дорогах області посилено працює снігоочисна техніка. Кажуть, станом на сьогодні, 4 грудня, проїзд дорогами загального користування повністю забезпечений.
– На чергуванні в нас є близько 250 одиниць техніки. Цими вихідними до розчищення було залучено 120 снігоочисних машин. Техніка працювала цілодобово, тому надзвичайних ситуацій не було. Лише поодинокі випадки через перегружений великотоннажний транспорт, який в негоду не міг виїхати і таким чином блокував всіх учасників дорожнього руху. Зараз ми готуємося до нових снігопадів. Синоптики прогнозують, що цієї ночі буде сніг, але вже не такий інтенсивний. Ми, впринцепі, готові. Проїзд буде забезпечений, – зауважив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик.
Також цими вихідними рятувальники надавали допомогу водіям аавтівок, що опинилися у сніговій пастці через негоду. Зокрема відбуксирували 13 вантажівок та 2 мікроавтобуси.
За станом розчищення доріг слідкують тернопільські активісти. Кажуть, у випадку надзвичайних ситуацій також готові виїхати на допомогу.
– Дороги розчищають. Щоправда не всі водії ще перевзули свої автівки. Тому їх заносить і виникають затори. Вчора ввечері на Кременецькому напрямку забуксувало шість фур, але ситуація врегулювалась. Ми розгорнули штаб, тобто якщо водії застрягнуть у сніговій пастці, чи у них закінчиться пальне – можемо допомогти, – наголошує голова тернопільського осередку ВО «Автомайдан» Ігор Василів.

фото з соцмереж
фото з соцмереж
Попередня стаття

Понад півсотні тернополян вкотре вийшли на захист “Березолю” від забудови

Наступна стаття

Голову сільської ради з Тернопільщини можуть ув’язнити на 10 років

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.