«Ощадбанк» на два дні призупинить прийом платежів через відділення

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

16 і 17 грудня «Ощадбанк» призупиняє прийом комунальних та інших платежів через свої відділення. Причина – перехід на новий план рахунків бухгалтерського обліку. Протягом цих днів відділення працюватимуть у режимі консультацій. Комунальні та інші платежі, за винятком платежів за кредитами, можна здійснити в інформаційно-платіжних терміналах і системі «Ощад 24/7».

Операції з платіжними картками в банкоматах, інформаційно-платіжних терміналах і торгово-сервісній мережі в цей період проводитимуть у звичайному режимі без обмежень. Водночас можливо часткове обмеження функціонала онлайн-сервісів «Ощад 24/7» у частині перегляду залишків за поточними, кредитними та депозитними рахунками і проведення операцій з ними.

Перехід на новий план рахунків «Ощадбанк» здійснює відповідно до рішення Національного банку. У зв’язку з цим будуть змінені номери клієнтських рахунків. Про  їх зміну юридичних осіб банк повідомить письмово. Фізичні ж особи будуть поінформовані за допомогою оголошень у відділеннях, інформації на офіційному сайті, веб-банкінгу та SMS-повідомлень. Повідомляє УНІАН.

Попередня стаття

Платний рентген не до вподоби жителям Збаражчини

Наступна стаття

Тернопіль купив два вживані тролейбуси за 33 тисячі євро

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.