Батьки обурені: у тернопільських освітніх закладах вимагають довідку про прописку

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Довідку про прописку дитини вимагають від батьків у тернопільських закладах освіти. Проте, для чого їм цей документ, вчителі не пояснюють. Про це на своїй сторінці повідомив користувач соцмереж Yaroslav Kolodiy.

Такі повідомлення у соцмережах непоодинокі. Подібні вимоги ставлять батькам у багатьох школах обласного центру. Зокрема, Irina Sribna зазначила, що у ЗОШ №8, що розташована на Кемпінгу, довідки про прописку батьки уже потроху приносять. Також підтвердження місця реєстрації проживання вимагають і у ЗОШ №15 міста Тернополя, – написала у соцмережі Тата Морозова.

Вимагають не лише прописку. Довідку про склад сім’ї просять надати Beyko Lydmila. Жінка повідомила, що це стосується художньої школи.

Попередня стаття

Тернополяни зможуть вільно ввозити до України більше 10 тисяч євро

Наступна стаття

У Тернополі через вибухівку екстрено зупинили міжнародний потяг (Відео)

One Comment

    Avatar
  • 4-школа Тернопіль також просять про склад сім’ї та пропуску

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.