У Тернополі через вибухівку екстрено зупинили міжнародний потяг (Відео)


У потязі Інтерсіті сполученням Перемишль-Київ знайшли гранату. Небезпечний предмет виявив прибиральник. Він, зайшовши в тамбур, забирав пакет зі сміттям. Пакунок здався працівнику потяга важким і той перевірив його. Про знахідку повідомив на лінію «102».

За словами начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Гаврилюка, на місце події виїхали вибухотехніки, працівники поліції, бригада екстреної медичної допомоги. Коли потяг зупинився в Тернополі, фахівці оглянули його та вилучили предмет.

– Рух потягу зупинили на 15 хвилин. Евакуювали всіх пасажирів. У тамбурі вагону №6, у смітнику було виявлено корпус гранати РГД-5. Її передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Працівники поліції встановлюють, хто і куди перевозив небезпечний предмет, – повідомляє начальник вибухотехнічного відділу ГУНП в Тернопільській області Ігор Васьків.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 263 частина 1 ККУ – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Триває слідство.

Попередня стаття

Батьки обурені: у тернопільських освітніх закладах вимагають довідку про прописку

Наступна стаття

З січня 2018 року іногородні батьки не платитимуть за відвідування їхніми дітьми освітніх закладів Тернополя

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.