Тут давно треба поставити світлофор, – винуватець ДТП у Центрі Тернополя (ОНОВЛЕНО)

У Центрі Тернополя водій автомобіля  збив дівчину. ДТП трапилася поблизу зупинки «Євроринок» на вулиці Руська. Дівчина переходила пішохідний перехід. Керманич, виїжджаючи із вулиці Івана Франка на вулицю Руська, не помітив пішохода. У постраждалої забій гомілки.

Свою провину чоловік визнає. Проте каже, що на цьому місці часто стаються ДТП, адже перехід не регульований.  Він зазначив, що очікував допоки його пропустять інші водії. Коли ж йому надали можливість виїхати – рушив. Задню дати, відповідно, вже не міг.

  • Якби був регульований перехід, пішоходи б бачили, що рух заборонений. Тут давно треба поставити світлофор, – каже водій.

На місці працюють патрульні, які здійснюють регулювання цього перехрестя.

Попередня стаття

Миколай на верблюді. Циркова тварина таки залишилася у Хоросткові (Фото)

Наступна стаття

У Бучачі медики перекрили дорогу. Вимагають зарплату (Відео)

3 Comments

    Avatar
  • Ще рано, ще декілька аварій, пікетів міськради, а аж тоді можна і світлофор.

  • Avatar
  • На кожному переході світлофор —і без того транспортний колапс гарантований.А може підземний перехід потрібний?

  • Avatar
  • А шо спасе світлофор якщо і для даного водія і для пішохода однаково зелений буде. Потрібно бути уважніщим,а не вискакувати на всіх парах. Для нормальної безвипадкової їзди потрібно прораховувати на перед ,те що може статись за кілька секунд, ну як мінімум припускати шо на пішоходному як не дивно може переходити дорогу людина. Я не звинувачую водія, але категорично не підтримую там світлофор, елементарна повага між водіями вирішить це питання набагато краще і більше уваги всім учасникам дорожнього руху зокрема і пішоходам. Дуже хочу щоб поменше таких випадків було, швидкого одужання!

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.