Де відзначатимуть тернополяни Новий рік? (Відео)


Новий рік – одне з найдавніших і найпопулярніших календарних свят. Це, мабуть, єдина подія, яку протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах. Свято Нового року люблять і з нетерпінням чекають люди, різні у своїх етнонаціональних традиціях і релігійних переконаннях.

Кожен заздалегідь обирає собі місце проведення. Хтось йде до ресторану, хтось планує поїздки з друзями чи обирає тури за кордон. Є ті, хто надає перевагу зустрічати Новий рік в колі сім’ї вдома. Кажуть, атмосфера свята – найважливіша умова для його гарного проведення. Журналісти Першого інтернет-телебачення МедіаТОР запитали у тернополян, де вони відзначають Новий рік, – опитування дивіться у проекті «Власне бачення».

Попередня стаття

Микола Василечко

Наступна стаття

Тернополяни збирають підписи, аби відновити сполучення між Кемпінгом та Дружбою

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.