У Тернополі з магазину викрали пальто вартістю 8 тисяч гривень (Відео)


Дороговартісне жіночоге пальто з крамниці «Віконд», що в  центрі Тернополя викрав досить пристойно одягнений чоловік. Сталось ще 27 вересня, близько 18:20 години. Проте крадіжку виявили лише зараз,  під час планової ревізії. Камера відеоспостереження зафіксувала підозрюваного у момент скоєння протиправного.  Зловмисник увійшов до крамниці та викрав пальто вартістю 8 000 гривень.

Працівники Тернопільського відділу поліції просять допомогти встановити особу причетну до злочину. Тож звертаються до краян: якщо ви впізнали дану особу або знаєте його місцеперебування, чи інші деталі правопорушення, телефонуйте за номером у Тернополі 27-11-70, (097)110-99-32 або на лінію “102”.

Попередня стаття

Відтепер тернопільські учні можуть зазирнути в космос (Відео)

Наступна стаття

Микола Василечко

One Comment

    Avatar
  • Продавщиця є***м щолкала постійно дивилася в якись закамарок там напевне кава стигла.Як два покупці злодії могли потягнути пальто,людей нема магазин порожній.Якби були люди щось приміряли ну я ще розумію а то злодюга змотав те пальто ще хвилин 5 стояв як можна незамітити

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.