«Не взувати босоніжки та високі чоботи у новорічну ніч», – тернопільська стилістка (Відео)


Тернопільська шопер-стилістка Ольга Вінницька поділилася таємницями як виглядати красиво і стильно в новорічну ніч. Найперше радить звернути увагу на місце святкування. Адже якщо йти в гості до друзів, не доречно одягати довгі вечірні сукні.

– Краще дотримуватися класичного стилю, можна одягнути сукню футляр або штани і якусь цікаву сорочку чи блузу. До ресторану можна одягати святкові, відкриті сукні, але в міру, – каже Ольга Вінницька.

Також радить не взувати босоніжки та високі чоботи. Таке взуття вибиватиметься зі святкового настрою.

Щодо модних кольорів, Ольга розповідає, залишається червоний, трендовими на 2018 рік визнали всі відтінки фіолетового. Ну й, звісно, жовтий. Але його краще одягати тим, кому личить, відтінки можна обирати від яскраво-жовтого до золотистого.

– Вже третій сезон модними залишаються велюр, вініл, шкіра, тим більше чорна, джинси. Модною залишається клітинка і в чоловічих, і в жіночих костюмах. Актуальний горошок, але чорний на білому. Хорошим варіантом на Новий рік будуть блискітки, пір’я. Гарно виглядають прозорі або напівпрозорі тканини, – розповідає про модні тенденції у 2018-му шопер-стилістка.

Найголовніше, каже Ольга Вінницька, не сліпо наслідувати трендам, а обирати те, що підкреслює ваші переваги та сховає недоліки.

Попередня стаття

У Новорічну ніч Тернополем курсуватимуть маршрутки і тролейбуси

Наступна стаття

У Кременці згоріла фабрика з виробництва текстилю і матраців ТОВ «Ватин»

One Comment

    Avatar
  • дайте контакти Олі

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.