У період зимових свят поліціанти Тернопільщини працюватимуть у посиленому режимі (Відео)

На Тернопільщині з 25 грудня і до завершення зимових свят правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. Для забезпечення порядку та безпеки особливу увагу вони приділяють місцям масового скупчення людей.

Наглядають правоохоронці також й за продавцями піротехнічних засобів. Згідно із законом, їх використання до завершення антитерористичної операції на території  України заборонили.

Стежать за порядком правоохоронці у  29 населених пунктах краю. Для цього залучили 458 поліціантів і 12 військовослужбовців Національної гвардії України. За підрахунками, – каже  заступник начальника управління превентивної діяльності ГУНП в Тернопільській області Богдан Катрун, – у заходах візьмуть участь близько 40 тисяч громадян.

У період зимових свят багато людей святкують не вдома. Тому, слід завчасно подбати, аби за домівкою приглядали: чи то сусіди, чи то рідні. Можна також встановити сигналізацію. 

Якщо ж неприємний випадок все ж трапився – негайно звертатися до правоохоронних органів. Адже швидкість розкриття злочину залежить від також й від оперативності самих потерпілих, – зазначив Богдан Катрун. 

Попередня стаття

Вантажів з України в Італію возитимуть більше

Наступна стаття

Це не останнє подорожчання, – тернополяни про нові тарифи у громадському транспорті (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.