У найвічливіший день року тернополяни розповіли кому вдячні (Відео)


Найввічливіший день у році – 11 січня. Цього дня відзначають всесвітній день «спасибі». Значення гарних манер, їх необхідність у повсякденному житті, неабияк важливе. Ми часто висловлюємо подяку ніби мимохідь, не замислюючись про її значення. А між тим слова подяки мають дивовижні властивості. Вимовляти їх не можна, коли людина знаходиться у роздратованому стані. Психологи вважають, що слова вдячності – це знаки уваги, вони є усними «прогладжуваннями» і здатні зігріти своїм теплом.

У Всесвітній день «Спасибі» тернополяни висловлють свої слова вдячності. А чи часто чують слова подяки тернополяни й кому дякують, – дивіться у проекті «Власне бачення» першого інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР».

 

Попередня стаття

Порошенко звільнив очільника Збаражчини за власною заявою

Наступна стаття

З понеділка у тернопільських маршрутках працюватиме 20 контролерів (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.