Тернопільські патрульні розшукали викрадені номерні знаки «євроблях»

Фото з відкриитх джерел

Фото з відкриитх джерел

Номерні знаки, викрадені з автомобілів у Тернополі, патрульні розшукали. Спочатку до правоохоронців із заявою звернувся житель одного із будинків на вулиці Коновальця. Він повідомив, що з автомобіля Mercedes-Benz викрали номерні знаки. Обстеживши прилеглу територію, поліціанти знайшли їх та повернули власнику.

Інше звернення до правоохоронців надійшло від тернополянина, який проживає на вулиці Вербицького. Власник авто розповів, що з його Audi невідомі викрали номерний знак на іноземній реєстрації. Натомість крадії залишили номер свого мобільного телефону. Адже пропонували повернути викрадене за винагороду. Чоловік же зателефонував на спецлінію 102. Поліцейські розшукали номерні знаки і повернули власнику.

Поліціанти зазначають, що ситуації з викраденням номерних знаків з автомобілів з іноземною реєстрацією – непоодинокі. Основна мета таких злочинів – отримати винагороду опісля повернення незаконно привласненого. Проте, зазвичай, отримавши кошти, номерні знаки власникам авто так і не повертають, – повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області.

Попередня стаття

У будинку тернополянина виявили цілий арсенал зброї

Наступна стаття

Жителі Тернопільщини продаватимуть молоко без обмежень

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.