У Кременці через пожежу евакуювали  мешканців багатоповерхівки

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Пожежа виникла 17 січня в одній із багатоповерхівок Кременця. Полум’я спалахнуло о 03:05 годині ночі в трикімнатній квартирі на 4-му поверсі  5-поверхового житлового будинку. Горіла кухня – близько 20 метрів квадратних.

Пожежа швидко поширювалась, загрожуючи сусіднім приміщенням, і супроводжувалась сильним задимленням. Під час гасіння вогню 27 мешканців будинку рятувальники евакуювали.  Через годину пожежу погасили повністю.

Загиблих та травмованих немає. Вогонь знищив пластикове вікно, газовий котел, газову плиту, холодильник, міжкімнатні двері, побутові прилади та речі домашнього вжитку. Частково пошкоджені внутрішнє облицювання стін і стелі. Обставини виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Повідомляє управління ДСНС України у Тернопільській області.

Попередня стаття

На Підгаєччині під колесами “Жигуля” загинув юнак

Наступна стаття

Концерт гурту «ТРІОДА» у Тернополі зібрав аншлаг (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.