У Тернополі п’яний водій попався патрульним через неосвітлені номерні знаки

Фото з відкритих мереж

На вулиці Богдана Лепкого у Тернополі патрульні зупинили водія автомобіля марки ВАЗ. Підставою для цього став неосвітлений державний номерний знак легківки у темну пору доби. Під час розмови із керманичем поліціанти помітили у нього виражені ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловіка перевірили на приладі Драгер. Його результат – вміст алкоголю в крові водія майже в 13 разів перевищував допустиму норму і становив 2,64 проміле.

На правопорушника патрульні склали протоколи за ст. 130 – керування транспортними засобами особами, що перебувають в стані алкогольного сп’яніння. А також винесли постанову КУпАП -керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів. Повідомляє Патрульна поліція Тернопільської області. 

Попередня стаття

До кінця тижня у Тернополі – ожеледиця та мокрий сніг

Наступна стаття

Понад десяток комунальних закладів міста приймають он-лайн заявки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.