До кінця тижня у Тернополі – ожеледиця та мокрий сніг

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Хмарна погода з проясненнями буде у Тернополі 18 січня. Цього дня синоптики прогнозують часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах – ожеледиця. Тож водіям слід бути обережними. Вітер північно-західний 7-12 метрів/секунду. Вранці та вдень він посилиться – можливі пориви вітру до 15-20 метрів/секунду.

Завтра температура повітря по області вночі становитиме -1-6 градусів морозу, вдень – від -2 морозу до +3 градусів тепла. По місту слід очікувати вночі -4-6 градусів морозу, вдень температура повітря прогріється від -1 морозу до +1 градуса тепла.

19 січня – часом сніг та мокрий сніг. На дорогах збережеться ожеледиця. Вітер західний 7-12 метрів/секунду, іноді пориви вітру сягатимуть 17-22 метрів/секунду. Вночі температура повітря становитиме 0-5 градусів морозу, вдень від -2 до +3 градусів тепла.

Хмарну погоду з проясненнями і невеликий сніг прогнозують у Тернопільському обласному гідрометеоцентрі 20 січня. На дорогах – ожеледиця,  вітер південно-західних 7-12 метрів/секунду. Температура повітря вночі -3-8 градусів морозу, вдень -2+3 градуси тепла.

21-22 січня – невеликий сніг. Температура повітря вночі -2-7 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.

Попередня стаття

«Шукаю роботу. Безпритульний», – табличка у руках тернопільського безхатька (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі п’яний водій попався патрульним через неосвітлені номерні знаки

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.