На Збаражчині водій збив двох пішоходів та втік з місця пригоди

Дорожньо-транспортна пригода з потерпілими трапилася 29 січня на Збаражчині. В селі Лози водій автомобіля збив двох пішоходів – маму та доньку та втік з місця аварії.

Потерпілих з травмами госпіталізували до лікарні. У 36-річної жінки медики зафіксували забій грудного відділу хребта, закрита черепно-мозкова травма та струс. У її 19-річної доньки – забійна рана надбрівної ділянки голови, закрита черепно-мозкова травма та інші ушкодження.

За попередніми даними, аварія трапилася близько 20:00 години вечора. Ділянка дороги практично не освітлена. Правоохоронці вийшли на слід втікача і через дві години після автопригоди знайшли його. Винуватцем аварії виявився 26-річний житель села Бодаки.

Водій у скоєному зізнався. Чоловік каже, що на момент ДТП у його автівці марки Audi -80 не працювала права фара. Тому, він не помітив, що збив людей. Відчув лише удар та зупинився за метрів 200-250 від місця пригоди, але нікого не побачив і поїхав далі. Потерпілі йшли узбіччям дороги на зустріч транспортним засобам.

У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Попередня стаття

Віталій Фидрин

Наступна стаття

«Це вибір кожного», – тернополяни про вакцинацію (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.