Неповнолітній тернополянин у стані алкогольного сп’яніння потрапив до лікарні

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

До приймального відділення обласної дитячої лікарні бригада швидкої допомоги привезла неповнолітнього жителя Тернополя. 17-річний хлопець був у стані алкогольного сп’яніння. Окрім цього, медики зафіксували у нього переломом носа, струс та закриту черепно-мозкову травму.

 

За словами потерпілого, травми він отримав в одному з розважальних закладів обласного центру. Про подію лікарі повідомили правоохоронців, адже госпіталізований – неповнолітній.

 

За попередніми даними, хлопець разом з однолітками відпочивав в розважальному закладі. Усі перебували в стані алкогольного сп’яніння. Між двома з компанії виникла суперечка, яку вони вирішували силою. Хто і за що побив – потерпілий не зізнається. З’ясовують працівники поліції і те, де неповнолітні взяли алкоголь – чи купили у магазині, чи їм продали у розважальному закладі.

 

Юнак відповідатиме за порушення відповідно до статті 178 КУпАП – розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді. Повідомляє ГУНП в Тернопільській області.

Попередня стаття

«Це вибір кожного», – тернополяни про вакцинацію (Відео)

Наступна стаття

У Тернополі посадовці брали тисячу доларів хабара за дозвіл на будівництво (Відео)

Коментарі

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.